Имаш въпроси?
0894 856364

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

DIFFERENT Pharm

Psycho Care Night DIFFERENT Pharm 30 таблетки за смучене
Psycho Care Night е натурална хранителна добавка. Тя действа синергично с Psycho Care , който се приема основно в ...
29,99 лв.
Psycho Care DIFFERENT Pharm 30 таблетки за смучене
Активната съставка на Psycho Care е Полигала Тенуифолиа . Тя има широк спектър от ефекти. Може да усетите, както ...
24,90 лв.
Cholestelow DIFFERENT Pharm 30 капсули
Cholestelow  е натурален продукт, който спомага за: Понижаване стойностите на LDL – холестерол и ...
29,90 лв.

DIFFERENT Pharm

Дифърънт Фарм е българска марка за хранителни добавки. Отличава се от останалите брандове основно по това, че всички суровини въплътени в продуктите, подлежат на строг аналитичен контрол. Той се осъществява посредством трета независима лаборатория – JANOSHIK ANALYTICAL. Всяка входяща партида се тества за идентичност и чистота, като най-често използваният метод за тест е посредством HPLC (Високоефективна течна хроматография). Правилният HPLC анализ на проба изисква използването на референтни материали, като аналитични стандарти. JANOSHIK ANALYTICAL използват тези референтни материали, за да калибрират техният HPLC  и методите, свързани с него, за да гарантират, че резултатите от анализа са научно точни. Едва след покриване на желаните стандарти се пристъпва към производство в сертифицирана фабрика, която спазва добри производствени практики. Продуктите на Дифърънт Фарм се открояват още със своята иновативност и научна обоснованост.

DIFFERENT Pharm

DIFFERENT Pharm Изображение

Дифърънт Фарм е българска марка за хранителни добавки. Отличава се от останалите брандове основно по това, че всички суровини въплътени в продуктите, подлежат на строг аналитичен контрол.

Той се осъществява посредством трета независима лаборатория – JANOSHIK ANALYTICAL. Всяка входяща партида се тества за идентичност и чистота, като най-често използваният метод за тест е посредством HPLC (Високоефективна течна хроматография).

Правилният HPLC анализ на проба изисква използването на референтни материали, като аналитични стандарти. JANOSHIK ANALYTICAL използват тези референтни материали, за да калибрират техният HPLC  и методите, свързани с него, за да гарантират, че резултатите от анализа са научно точни.

Едва след покриване на желаните стандарти се пристъпва към производство в сертифицирана фабрика, която спазва добри производствени практики.

Продуктите на Дифърънт Фарм се открояват още със своята иновативност и научна обоснованост.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки