Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Разфасовка
Вкус

AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

AllMax - Висококачествени продукти гарантиращи най-добрите резултати. Марката е разпространена в целия свят и е позната на всички спортисти използващи хранителни добавки. Налага се успешно на пазара вече повече от 15 години, защото всеки, който опита продукт на AllMax получава истински резултати. Мотото на AllMAx е Наука, Иновации, Качество и Резултати. Някои от най-търсените и разпознаваеми суплементи са: HEXAPRO - протеинова матрица с невероятно добри вкусови качества, страхотна разтворимост и подхранваща мускулите цели 6 до 8 часа след прием.  ISOFLEX - няколко пъти избиран за протеин на годината в САЩ, ISOFLEX е най-добрият протеин в света по отношение на съдържание на протеини/мазнини/въглехидрати. Съдържа чист суроватъчен протеин изолат и отличаващ се с много добър вкус за разлика от повечет изолати на пазара. A:CUTS - комплексна хранителна добавка за енергия, изгаряне на мазнини и тонус. Съдържа BCAA, зелено кафе, л-карнитин - все доказани съставки с висока ефективност.

AllMax Nutrition

AllMax Nutrition Изображение

AllMax - Висококачествени продукти гарантиращи най-добрите резултати. Марката е разпространена в целия свят и е позната на всички спортисти използващи хранителни добавки. Налага се успешно на пазара вече повече от 15 години, защото всеки, който опита продукт на AllMax получава истински резултати.

Мотото на AllMAx е Наука, Иновации, Качество и Резултати.

Някои от най-търсените и разпознаваеми суплементи са:

HEXAPRO - протеинова матрица с невероятно добри вкусови качества, страхотна разтворимост и подхранваща мускулите цели 6 до 8 часа след прием. 

ISOFLEX - няколко пъти избиран за протеин на годината в САЩ, ISOFLEX е най-добрият протеин в света по отношение на съдържание на протеини/мазнини/въглехидрати. Съдържа чист суроватъчен протеин изолат и отличаващ се с много добър вкус за разлика от повечет изолати на пазара.

A:CUTS - комплексна хранителна добавка за енергия, изгаряне на мазнини и тонус. Съдържа BCAA, зелено кафе, л-карнитин - все доказани съставки с висока ефективност.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки