Меню
Меню

За нас с 3 думи - компетентнилоялни и коректни!

От доста години сме на пазара и се стараем да ви предлагаме висококачествени хранителни добавки за спорт и здраве на атрактивни цени придружени с постоянни промоционални оферти, като винаги залагаме на качеството преди всичко друго!

Качество, прозрачност и сигурност
Всички наши продукти са натурални и безвредни. Регистрирани и одобрени за разпространение от БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните).

Качественото и компетентно обслужване е наш приоритет и запазена марка.
Нашият екип е винаги насреща за да откликне на вашите въпроси и да ви посъветва кое за вас е по-добре на тема хранене, тренировъчни планове, прием и закупуване на хранителни добавки и спортни артикули.

Къде да ни намерите
През топлите летни дни на 2017 година отвори врати нашият първи физически магазин в гр. Пловдив на всеизвестната ул. Гладстон - номер 90.Опит
През дългогодишният си опит ние сме пробвали почти всичко, което предлагаме в сайта като хранителни добавки, защото вярваме, че точно опита и сблъсъка лице в лице с нещата, дават ясна преценка. Само, когато опиташ нещо на гърба си, тогава можеш да претендираш, че знаеш и можеш.

Ще ви дадем един пример.
Във физическият ни магазин не влиза продукт, който преди това не сме пробвали.
Дали това ще бъде протеин, л-карнитин, азотен бустер или добавка за здраве - първо предоставяме въпросният продукт на нашият екип, приема се 1-2 месеца или колкото време е необходимо и чак тогава преценяваме дали продукта си струва, дали е качествен или не. И в зависимост от отзивите, решаваме съответно да бъде изложен на нашите щандове или въобще да не присъства в асортимента ни.

Избор
При нас ще откриете основно марки, които са с доказан произход и са едни от водещите производители в индустрията с хранителни добавки.

Ние сме винаги актуални и при нас можете да очаквате постоянно нови промоции и оферти, като винаги промоциите ни са насочени към всички - търсещите продукти за отслабванеза качванеза възстановяванеза сила и растеж, за подсилване на имунитета и т.н.
Следете сайта ни и така винаги ще имате възможност да пазарувате висококачествени продукти на най-добрите цени.

При нас ще откриете всички видове хранителни добавки, които са подредени старателно в подходящите за всеки продукт категории, така че да можете да откривате всичко, което ви е необходимо бързо и лесно. Предлагаме всички видове протеини и протеинови баровеаминокиселиникреатинигейнери и високовъглехидратни напиткил-карнитини и продукти за отслабванесуплементи за цялостно здраве и на билкова основа. Ние поддържаме пълна наличност на предлаганите артикули и това ни позволява да реагираме бързо и заявените от вас продукти да пристигнат до вратата ви в рамките на 24 часа.

Както днес, така и през годините, ние винаги ценим мнението, отделяме внимание и уважаваме желанието на клиентите ни. Разрастнахме се без да залагаме на гръмки, неясни и нереални реклами и това е само и благодарение на Вас - нашите доволни клиенти, които ни препоръчвате на вашите близки и приятели.

Благодарим Ви.

Ако имате някакви въпроси, препоръки или искате просто да поръчате най-подходящия за вас продукт според целта ви:

Свържете се с нас

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки