Имаш въпроси?
0894856364

Меню
Меню

За нас с 3 думи - компетентнилоялни и коректни!

От доста години сме на пазара и се стараем да ви предлагаме висококачествени хранителни добавки за спорт и здраве на атрактивни цени придружени с постоянни промоционални оферти, като винаги залагаме на качеството преди всичко друго!

Качество, прозрачност и сигурност
Всички наши продукти са натурални и безвредни. Регистрирани и одобрени за разпространение от БАБХ (Българска Агенция по Безопасност на Храните).

Качественото и компетентно обслужване е наш приоритет и запазена марка.
Нашият екип е винаги насреща за да откликне на вашите въпроси и да ви посъветва кое за вас е по-добре на тема хранене, тренировъчни планове, прием и закупуване на хранителни добавки и спортни артикули.

Къде да ни намерите
През топлите летни дни на 2017 година отвори врати нашият първи физически магазин в гр. Пловдив на всеизвестната ул. Гладстон - номер 90.Опит
През дългогодишният си опит ние сме пробвали почти всичко, което предлагаме в сайта като хранителни добавки, защото вярваме, че точно опита и сблъсъка лице в лице с нещата, дават ясна преценка. Само, когато опиташ нещо на гърба си, тогава можеш да претендираш, че знаеш и можеш.

Ще ви дадем един пример.
Във физическият ни магазин не влиза продукт, който преди това не сме пробвали.
Дали това ще бъде протеин, л-карнитин, азотен бустер или добавка за здраве - първо предоставяме въпросният продукт на нашият екип, приема се 1-2 месеца или колкото време е необходимо и чак тогава преценяваме дали продукта си струва, дали е качествен или не. И в зависимост от отзивите, решаваме съответно да бъде изложен на нашите щандове или въобще да не присъства в асортимента ни.

Избор
При нас ще откриете основно марки, които са с доказан произход и са едни от водещите производители в индустрията с хранителни добавки.

Ние сме винаги актуални и при нас можете да очаквате постоянно нови промоции и оферти, като винаги промоциите ни са насочени към всички - търсещите продукти за отслабванеза качванеза възстановяванеза сила и растеж, за подсилване на имунитета и т.н.
Следете сайта ни и така винаги ще имате възможност да пазарувате висококачествени продукти на най-добрите цени.

При нас ще откриете всички видове хранителни добавки, които са подредени старателно в подходящите за всеки продукт категории, така че да можете да откривате всичко, което ви е необходимо бързо и лесно. Предлагаме всички видове протеини и протеинови баровеаминокиселиникреатинигейнери и високовъглехидратни напиткил-карнитини и продукти за отслабванесуплементи за цялостно здраве и на билкова основа. Ние поддържаме пълна наличност на предлаганите артикули и това ни позволява да реагираме бързо и заявените от вас продукти да пристигнат до вратата ви в рамките на 24 часа.

Както днес, така и през годините, ние винаги ценим мнението, отделяме внимание и уважаваме желанието на клиентите ни. Разрастнахме се без да залагаме на гръмки, неясни и нереални реклами и това е само и благодарение на Вас - нашите доволни клиенти, които ни препоръчвате на вашите близки и приятели.

Благодарим Ви.

Ако имате някакви въпроси, препоръки или искате просто да поръчате най-подходящия за вас продукт според целта ви:

Свържете се с нас

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки